EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de çıkıyor zaman zaman fakat benim bilgisayarımda asla ve asla virüs olamaz, hep bilgisayarı tarıyorum ek olarakda hiç bir program yüklemiyorum veya hiç bir exe çalıştırmıyorum...

Katılıyorum...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:43:02 -->-> Daha önceki mesaj 06:39:39 --

Eğer sorun bilgisayarlarımızdaysa olabilecek tek sorun tarayıcı eklentileri...

Ben FireFox kullanıyorum ve aşağıdaki eklentiler kurulu, bu sorunu yaşayıpta aşağıdaki eklentileri kurulu olanlar yorum yazarsa konuya açıklık getirme ihtimalimiz olabilir...

Adblock Plus 2.3.1
DownloadHelper 4.9.17

Hocam kendinizden okadar emin konuşmuşsunuz ki, benim de gerçekten komiğime gitti ve cevap yazmadan edemeyeceğim

Demişsiniz ki "fakat benim bilgisayarımda asla ve asla virüs olamaz, hep bilgisayarı tarıyorum ek olarakda hiç bir program yüklemiyorum veya hiç bir exe çalıştırmıyorum."

Ben de size şunu diyim, İnternet erişimi olan ve surf yapılan tüm bilgisayarlarda virüs vardır veya olma ihtimali çok yüksektir. Virüs sadece exe den bulaşmaz. Sİz internet bir sayfaya girdiğinizde veya bir resim görüntülediğiniz de-de bilgisayarınıza virüs bulaşabilmektedir. Özel yazılımlar ile sizin bilgisayarınız tarandığında acaba kaç bin adet virüs ve trojen çıkar