rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufkabakan hocam siz sidik yarışında birinci sırada olursunuz çünkü malumunuz dosya paylaşım sitesi sahibisiniz sizinle burda yarışacak kimse tanımıyorum.

Şimdi şöyle yapalım toparlayalım.

- İlk olarak 10 tl bir Linux Centos Vps al
- Bu Centos cihaza kde + vnc + wine kur
- PHP 5.3 Kur Bir dle yada wordpress site kur ( çünkü son yorumdaki arkadaşın dediği doğru site sahiplerine tamah edeceğine kendi sitenin sahibi ol)
- Dot.TK gidip bir alan adı al
- Torrent sitelerinden davetiye bulmaya çalış Bitturk İp Torrents Pussytorrents Torrentlecch
- Önce küçükten başla ufaktan vps fazla zorlama sonra data center sahibi çakarsa anında kapatır bu işte herkezin dini imanı allahı kitabı paradır sakın sakına datacenter sahibi tek centini bile harcatmaz adama yalvarırsın anca açar

- Kendine konu seç Mesela marez yapacaksan oyunmu filmmi programmı
- Dosya paylaşım sitelerini etüt et hangisi nekadar kazandırmış nekadar veriyor bilmelisin
- Kendi kitleni tutmaya çalış aa bak korsanlar bunu yapmış bende yapim aa maxpayne full oyun yapmış bende çakmasını yapim ufkabakan bunu yapmış bende yapim deme özgün ol ve kendi projeni yarat

Bence en önemli olan sabırdır benim gibi bir ay full çalışıp sonra bıkanlardan olma azimle ..... duvarı deler derler ya doğru bir iş gibi düşün sabır en önemlisi süreklilik bu işte sana kazandıracaktır.

Evet yapılması gereken bu .
Benim bu işten öğrendiğim filehostinglere maks 1 yıl çalışılmas gerektiği ı. Elinde sonunda kredi kartı firması ve dmca sorunları yüzünden kaçıyolar. Baknz LS ...