Bana özelden "!" bu başlıklar ile pm atma!
Tartışacaksan burda tartış gönderdiğim mesajdada söyleyecek sözün yoksa polemiğe çekme beni yaşına başına yakışmıyor.
Burdakiler kral oyunu tartışmıyo kafayı bulmuşsun bide özelden tehdit etme bidaha.
Yalancılık yapma insan ol insanın sinir kat sayılarınıda çıkarma sabah sabah ben senin gibi daha tartışmasını bile beceremeyen insan görmedim.
Dersenki bana sabah sabah sinirimi çıkartma bunun karşılıgını alırsın tehdit eden sensin yazanda sensin iftiradır diyosun! delikanlı ol karşındakini bidaha tehdit etme tamam istediğine raporla senin mesajlarında bende var ezikliğinin bu kadarına pes konuyu nerden nereye getirdin. Ben burda tartışıyordum bana pm atan sensin niye atıyosun? işte cahilsin bunu anlatmaya çalışıyorum hakaret değil gerçek ne konuşacaksan konuda konuş nedir bu?
yaşın 33 değil sanırım 13 var bu işte bir gariplik

Herşey paylaşılmış zaten merak etme. Yalanı yeme yiyorsun, hangi cümlemde karşılığını alırsın falan filan benim gibi alıntılasana tek cümle yok demi!!!! Sabahtan beri hakaretlerini dinledim yeter artık ya. Hadi by diyorsun tamam diyorsun gelip burada hala konusuyorsun. git sikayet konusuna elinde bir sana yazdıgım bir şey varsa
alıntı yap yaz, ama yok yalan iftira yapıp durma. Bunlarla yaptığın şeyleri ,iftiraları, hakaretleri ört bas etmeye çalışma. Yeter artık. Birşey yaptınsa arkadasında delikanlı gibi dur yaptım de.