DarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasim sen asıl hangi dünyada yaşıyorsun oturduğun yerden konuşuyorsun aslında dediğim şeyi diyorsun ama onun bile farkında değilsin.

Ben diyorum ki bu sektörde sen ben o şu bu yokken adamlar vardı, orda olmaları da doğaldır. Bu son 10 günde düşen sitelerin hiçbiri bir kral değil, hatta hepsinin toplamının bir marka değeri kral etmez. İnternette oyun ile ilgili olmayan bir insan bile kraloyun diyince aa duymustum onu derken diğerleri için böyle bir durum söz konusu değil. yani markadır. Kral'ın taklitlerinin toplam sayısı diğerlerinin toplam taklit sayısına ancak eşdeğerdir , buda sana başka bir marka kanıtıdır. Hatta ilk yıllarında ben de iki site bilirdim biri showtv oyun diğeri de kraldı.

Yani anlatmaya çalıştığım şey adamlar doğal yoldan marka yani aldıkları doğal backlink.

Ayrıca ben tüm yorumları okurum merak etme. İşim okumak öğretmek zaten
Bana özelden "!" bu başlıklar ile pm atma!
Alıntı
daha tartısmıyacağım senle uyku başına vurmus herhal ben ne dediğimi iyi biliyorum git 2 kere daha oku.
Alıntı
hafifde problemlisin galiba alıntı yaptığım yazım

tamamen kral oyun üzerine bir konuşma idi. Git baştan oku!!!!!!!!!!!
Tartışacaksan burda tartış gönderdiğim mesajdada söyleyecek sözün yoksa polemiğe çekme beni yaşına başına yakışmıyor.

Burdakiler kral oyunu tartışmıyo kafayı bulmuşsun bide özelden tehdit etme bidaha.