Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukardaki dediğinle bu aynımı? ayrıca kral oyundanmı bahsediyoruz şimdi? okuya okuya ucmuşun kardeş be ceza alanlardan bahsediyoruz konuyu nereye çektin kral oyun yokkende vardık bu piyasada olmadıgımı nerden biliyosun? onlar direk odaklandılar ben farklı şeylere odaklandım onlara rakip oluyorum anlamına gelmez bu.
Senin uykusuzluk başına vurmuş git önceki sayfalar da neler yazdıklarıma bak. Alıntı yaptığım yazı tamamen kral oyun üzerine idi.

ayanikwalla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk sitemi 1998 yılında yapmıştım. O zamanlar japon sitelerinde flash oyunlar vardı yaptığım sitede istanbul üzerine bir siteydi. Keşke o dönemlerde bu site işlerini bırakmasaymışız. Millet kral oyunu söylüyor. Biz bu işler ile uğraşırken google yeniydi daha. Ama her şey nasip işte. Biz bu işlere 2010 da tekrar döndük ama iş işten geçmiş anlaşılan. Asıl 2006 ile 2009 arasında google hiç bir şey yapmıyor millet büyük tık oranları alıyormuş.

İkiniz de kral oyun'dan önce bu sektördeydiniz demek. Yahu site açmak bu sektör de olmak demekmidir? Ben o yazıları yazarken marka anlamına gelen ifade idi bu. kral oyun ve show tv siteleri 2000-2005 arasında aklımda kalanlardan. Baya ağır bir eğitim olunca sabah aksam oyun değil ayda yılda 1 idi. Ama aklımda kalan siteler bunlardı demek istiyorum. Sektörün işleten bir adam olarak konusmadım onların isimlerini verirken, sektörün hedefi olan bir adam olarak konuşmuştum. Lütfen dikkatli okuyalım.