Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç yazı önce birileri neyazmış hiç okudunmu? emek vermiş diyosun herkes emek veriyor emek verenler için diyorum o kadar backı al cık tepeye ohh parayla tek çift oyna ben kazanıyım onların parayı bende ekip kurarım kardeş hangi dünyadan bahsediyosun yapaylık varsa ucacaktır.
arkadasim sen asıl hangi dünyada yaşıyorsun oturduğun yerden konuşuyorsun aslında dediğim şeyi diyorsun ama onun bile farkında değilsin.

Ben diyorum ki bu sektörde sen ben o şu bu yokken adamlar vardı, orda olmaları da doğaldır. Bu son 10 günde düşen sitelerin hiçbiri bir kral değil, hatta hepsinin toplamının bir marka değeri kral etmez. İnternette oyun ile ilgili olmayan bir insan bile kraloyun diyince aa duymustum onu derken diğerleri için böyle bir durum söz konusu değil. yani markadır. Kral'ın taklitlerinin toplam sayısı diğerlerinin toplam taklit sayısına ancak eşdeğerdir , buda sana başka bir marka kanıtıdır. Hatta ilk yıllarında ben de iki site bilirdim biri showtv oyun diğeri de kraldı.

Yani anlatmaya çalıştığım şey adamlar doğal yoldan marka yani aldıkları doğal backlink.

Ayrıca ben tüm yorumları okurum merak etme. İşim okumak öğretmek zaten