Merhaba,
Yazdığınız dilekçenin çok ikna edici bir özelliğe sahip olması gerekiyor. Bizde ilk .net.tr almak istediğimizde (domain gerçekten dünya üzerinde tutulabilecek bir domain) iki kere red yedik fakat en son şahsem yazdığım dilekçe roman gibi sürekleyici olunca alan adı onaylandı ve yıllardır kullanımdayız.
Dilekçenizin çok ikna edici olması şart
Kolay gelsin.
isimtescil.net te var nic.tr ile ilgili bütün dilekçeler var orda ordan alabilirsin.
Telefon ile ulaşıp eksikliğin neyden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz tam olarak. Eğer aksi bir durum varsa onaylayacaklardır..
Yer sağlayıcı belgesinde isminiz geçiyor ve yer sağlayıcı siteniz için .net.tr tescil talebinde bulunuyorsanız sonuç olumsuz olacaktır,
Vergi levhası örneği yahut marka tescil belgesini yollamanız gerekmekte.
Ben çok domain aldım net.tr gayette güzeller hiç bir sorun çıkartmıyorlar bir yerde eksik yapıyorsunuz. Dilekçe harici projeniz ile alakalı dilekçe de hazırlıyormusunuz, yoksa sadece dilekçemi gönderiyorsunuz? YS belgenizi ekleyin, örnek dilekçeyi doldurun şirketseniz gerekli evrakları değilseniz kimlik fotokopinizi ve ayrıca projeniz ile alakalı birde dilekçe doldurup gönderin alırsınız.
Bu net.tr dilekçesinde yardımcı olabilecek biri var mı ?
Bir dilekçe gönderdim fakat kabul edilmedi.