Hocam öncelikle dikkate alıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Eğer böyle işler yapan bir tanıdığınız varsa yönlendirebilir misiniz ? Bilgisayar müh. kazandık leptop şart.
Ayrıca normal leptop ekranı taktığımızda ışık vermedi. Ben normal Masaüstü monitörünü alıp takıtığımda sorunsuz çalışıyor.
Siz yeni lcd taktınız o zaman ? kendi monitörünüzü takıp sorunsuz görüntü alıyorsanız ilk mesajımdaki olasılıklar devam etmekle beraber muhtemelen sorun o lcd altındaki
Şu cihazdadır. Muadil bulup takıp deneme şansınız varsa takıp deneyin sorunu tam belirledikten sonra bilgi vermek daha doğru olur. İnverter konusu ciddi bir konudur rasgele bir inverter takarsanız anakartın hasar görme olasılığı yüksektir bunuda unutmayın.