oyun kelimesinde ilk sayfaya çıkardım GETTİ
oyunlar kelimesinde ilk sayfaya çıkardım GETTİ
Oyun oyna kelimesinde ikinci sıraya çıkardım GETTİ
Kral oyun kelimesinde ikinci sıraya çıkardım oda GETTİ
Sonra dedim ki bu iş böyle olacak değil. Tek bir site tek bir kelime veya iki kelimeyle google sürprizlerine karşı baş etmek ne yazık ki mümkün değil. Garip olanda bir site giderken aynı işlemin yapıldığı diğer sitenin sapa sağlam yerinde durmasıydı. Diğer dönemlerde yine bu olay böyle devam etti. Sonuçta iki sitede benim elimde yükseliyor, iki veya üç siteye de aynı teknikleri uyguluyorum aynı linkleri alıyorum, içlerinden birisi kurban seçiliyor diğer ikisi devam ediyor. Yine bu sektördeyim ama bu sefer küçük bir alanda değil daha geniş bir alanda mücadele veriyorum. Bu işi yapacak olan arkadaşlara da nacizane tavsiyem bir tane sitem var ben bunu çıkartayım ekmeğini yiyeyim derseniz bir süre sonra o sitenin başına Allah muhafaza bir şey geldiği zaman dım dızlak ortada kalırsınız ve bu sizin için hiç iyi olmaz.
Sektöre girecekseniz minimum 3 - 5 siteye güzel yatırım yapın. Sitelerden birine bir şey olduğu vakit diğer kalanlardan gelen üç beş gelir ile bir süre zorlanmadan kaldığınız yerden devam edersiniz. Aksi taktir de tek bir siteye emek verip ondan çok uzun süreli verim alacağım derseniz buyurun sonuç ortada. Oyun kolu, oyun skor, oyun cini vs. gibi siteler gittiyse her site eninde sonunda bir vakit gidecek demektir. Ayrıca bu verdiğim örnek oyun sektörü için değil diğer sektörlerde de geçerlidir. Sadece oyun sektörün de içerik bolluğu olduğu için kolayca seri üretime geçilebilir.