YukSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıllık bilg. programcılığını bu sene bitirdim. Ahım şahım bir bölüm değil, biraz ilgin varsa iyi bir ortalama ile bitirirsin. Çok kasma, sadece doğru derse gerekli önemi ver. Gerisi gelir..

Hakkında hayırlı olur inşallah.
hocam acaba elinizde bana yardımcı olabılecek dokuman vs varmı ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:39:49 -->-> Daha önceki mesaj 01:37:44 --

Resistance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyleyse tebrik ederim zorluk yaşayacağınızı sanmam. giden arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla temelden anlatıyorlar zaten. Algoritma vs. en temel olaylara giriyorlar.
Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bölümden mezun olmuş biri olarak bu işi yapmaktan zevk alacağınıza inanıyorsanız gerisi gelir diyebilirim.

1. sınıfta daha word ve excelin ne olduğunu bilmeyen sınıf arkadaşlarım vardı ve birçoğu merak ederek ve sorarak öğrendiler ve mezun olabildiler.

Üniversitede verilen eğitim çok ileri derecede değil. Sadece Pascal, Delphi, C, C#, C++ gibi dilleri başlangıç seviyesinde öğretiyorlar. (Üniversiteye göre değişkenlik gösterebilir.) Bunun haricinde biraz grafik, birazda asp+html öğretiyorlar.

Temeliniz varsa çok çabuk kavrayabilirsiniz, ancak temelim yok diyerek baştan vazgeçerseniz ilerisi emin olun çok zor olacaktır.

İş kendinizde bitiyor yani.

2 yıllık bilgisayar proğramcılığı üzerine DGS ile 4 yıllık işletme fakültesini bitirirseniz tadından yenmez.

Başarılar dilerim.
İkinizden'de ALLAH razı olsun içime su serptiniz valla programlama bolumune hevesım ilgim cok var fakat korkum vardı alt yapım olmadıgından sorun olur dıye ama eğer dedıklerınız gıbı bıraz kafa verırsem 2 yılı rahat bır sekılde bıtırım ALLAH Yorum Atan Tum Arkadaşlar'dan razı olsun ...