yasinseo38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam size tek kelime belirtmek istiyorum HELAL OLSUN....Herkes sizin gibi düşünmezdi böyle bir durumda şahsen ben olsam sizin yaptığınızı yaparmıydım bilemiyorum. Bu davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Saygılarımla
izmo firması ile oyunmoyun.com un anlaşmaları var ama detaylarını bilmiyorum. Çünkü kendi sitelerindeki oyunlardan oyuncini.com a link çıkışları vardı. Benim de anlaşmalı olduğum büyük firmalar zarar görseydi bende izmo nun şimdiki yaptığını yapardım. Fakat kraloyun.com gitse ve kraloyun.cakcuk adresi bende birinci sırada olsa neden kraloyun.com a hiti yönlendiriyim ki? Sonuçta babamın oğlu değil ve rakibim. Bu bana göre gayet etik.

osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
botla oyun çekenler mi gidiyor?
bu konuda bilgisi olan var mı?
Botla alakası yok hocam. 3 aydan beri kastığım oyun sitemde 25k hite ulaşmıştım ama benide patlattı. 10k da backlink vardı altı üstü. Hiç bir oyunda bot ile eklenmedi. Bot değil mevzu hocam. Bence olay backlinlerde.

mytr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu işten en fazla domain firmaları kar edicek, oyun domain ismi biraz zor bulunur bu saatten sonra
Kesinlikle katılıyorum hocam. 3 çektiklerine de şimdi 5 derler artık

Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim şu evlilik işi çok kötü zamana denk geldi. Gerçekten pastadan çok ama çok güzel pay çıkartılacak dönem lakin kafa rahat değil ki.
Gazi nasip değilmiş sana Ama sen yinede boş durmuyorsundur eminim

BKR55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.oyunmoyun.web.tr satın aldım.
Bu domaini 2 gün önce ben alcaktım demek ki sana nasipmiş. Nasıl unuttum bilmem