LameXx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyungemisi gitmez nedenini merak eden arkadaşlar var. oyunskor,oyunkolu,oyunmoyun gibi siteler aşırı backlink kasımından ve orantısız olarak sıralamarda yükselmekten dolayi indiler muhtemelen. bu olay oyungemisinde yok? oyungemisi sitesinin sağdan soldan backlink, v.s aldiğini gören varmi ben daha hiç şahit olmadim.

oyungemisi senelerin vermiş olduğu yavaş ilerlemeyle istediği yere geldi kullanicilari sitenin kalitesinden oldukça memnun kaldiki bu kalite siralamarda kendisini üste taşittirdi.
bencede tamda bu konudan.Çoğu kişi yazmış yok büyük biri bu sektöre giricek, yok manuel indirmeler falan bence hepsi olmayacak imkansız nedenler.Zamanında basılan binlerce, hatta milyona yakın backlinkler yeni algoritmayla birlikte patlamaya başladı.Sırayla backlinklerin alakasız olan siteler kayboldu ortadan, en yüksek ihtimali bende böyle görüyorum.

Şimdi yeni bir piyasa oluştu düşmemiş ve düşmesi muhtemel sitelerin yan sanayisini alarak 2. sıraya getirip bu ramazan ayında duaya başlayarak en yakın zamanda 1.sıraya cıkmayı beklemek ))