Milliyet diyorum doğan diyorum . dahada birşey demeye gerek var mi ?
Milliyet şu anda Demirören Gurubu'nda.
Sonuna kadar haklısınız. Bu adamlar yokken herşey çok güzeldi. Ama şimdi tüm taşlar yerinden oynadı.
Ekip çalışması dense daha doğru olur. Kimin ekibi güçlüyse o en yüksekte yer alır her zaman.
Milliyet ve Oyunkolu ortaklığı ile yayınlanmaktadır. Peki buna ne diyorsunuz ? Oyunkolu'da takla attı.
Bunun ne önemi olabilir? Milliyet gitmiş Oyunkolu ile anlaşma yapmış. Ama veritabanı tamamen Milliyet'in. Bunu kaynaktan görmek mümkün.
Cezalandırılan konu backlink yapısıdır.
http://m2.milliyet.com.tr/News/NewsArticle?ID=1600625
Bunun Milliyet ile bir ilgisi yok hocam.
Laf olsun diye söylüyoruz hocam yoksa Google napsın Milliyet'i Hürriyet'i
Evet aynen öyle. Google ekip çalışmasına ve backlink yapısına bakıyor. Bunu Milliyet'e yüklemek doğru değil.
Oyunskor geri gelirse bir kaç hafta içinde diğerleri de gelir. Oyunskor gelmezse diğerleri de gelmez. Neden oyunskor diyecek olursanız çünkü ilk gümleyen o oldu. Oyunmoyun bir çok kelimede rakibimdi fakat orantısız bir backlink yapısına sahipti. Google artık otorite kavramını kaldırmak istiyor. 5 yıllık sitesin diye rahat davranma devri bitti. Artık sanırım doğru çalışan kazanacak.
Google artık ekip çalışması diyor. Bot vb. konuları tamamen reddediyor. Kirli internet istenmiyor. Herkes aynı yazılımı kullanırsa olacağı budur.
oyun domaini hiç satmıyordum ama bundan sonra stamaya karar verdim.
350 oyun domaini satılıktır
almak isteyen olursa pm atsın
Bana 50 adedini PM atabilir misiniz?