yalan üstadım ya , malın birisi ortaya atıyor camiye ayakkabı ile girdiler , yok öyle yaptılar , yok böyle yaptılar diye ; ortada hiç bir şey yok.
En son bu gün gördüm haberlerde , şu başörtülü öğretmen olayı yalanmış , içişleri bakanlığı resmi açıklama yaptı bir soru önergesi üzerine
Alayı palavra bunların
ben yalan yada değil diyemem hocam ama varsa böyle bir durum bana özellikle yollamasını istiyorum çünkü çok aradım ama bulamadım.
olayların başından beri uzun süre takip ettim.
beşiktaş'ta içki içildi denilen camii olayında da camii içindeydim.
ama dedikleri gibi içki için birisini ben göremedim.
belki gözümden kaçmıştır içen birisi ama oldu ki göreydim işte o zaman o elindeki bira şişesi üzerine oturtmazsam adam değilim.
çadırlarda fuhuş yaptılar diye basbas bağırdılar çadırların her birini tek tek gezdim hatta kimi zaman abartıp içlerine bile baktım ama dediklerine rastlamadım.
yani böyle bir durum varsa bana yollasın arkadaş bende izleyeyim ve yaptıklarımdan utanayım böyle insanlarla beraber mi direndim diyeyim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:16:30 -->-> Daha önceki mesaj 23:13:21 --
Camide neler oldu hic bilmiyorum. Orda can havliyle ayakkabi ile girmis olabilirler ama edepsiz hareket yaptilarmi bilmiyorum. Sadece elinde bira sisesi ile camide gezinirken cekilmis fotograf gormustum. Cami konusunu hic bilmiyorum.
Taksimde cadirlar kalan uludag uniden oraya goden 3 arkadasim var. Birebir olanlari herseyi olayin icinde yasadilar gorduler. Sabah erken saatten itibaren icip sarhos olup polise söven polisin yuzune karsi anasina bacisina sovup parmak hareketi yapanlar gencler aksamda cadirlarinda kizlar ile yaptiklarini goren arkasim var. Bunlari cok iyi bilenlerde vardir ama dillendirmezler.
bakın hocam hala yapıldı edildi diyorsunuz.
yani kesin bir dil ile konuşamıyorsunuz çünkü ortada bir delil yok.
bende olayların içindeydim.
çadırların hemen hemen bir çoğuna misafir oldum.
yemek yedim, sularını içtim, şarkılar söyledik, kitaplar okuduk vs.
sonra bazıları çadırlarına çekildi yattı uyudu ben sabaha kadar etrafta gezdim durdum.
ama nedense hiç sizin dediğiniz şeylere rastlamadım.
bende gözlerim ile gördüklerimi söylüyorum size, arkadaşımın yada bir dostumun gözleri ile gördüklerini değil kendi gözlerim ile gördüklerimi söylüyorum.