iyi güzel demişsiniz de o çoğunluk olan ve beyninin işlevselliği yüksek kardeşlerimiz 3-5 provokatöre karşı gelemedi.. polis abarttı eylemciler abarttı ölenler oldu.. ölenlerin kanı provokatörlerin yanında susanların da elindedir..
devlet herhangi bir suça karışmışı da elemeyecekse kimi elesin?
ben de devetten memnun değilim belki, benimde eylem yapmaya hakkım var ama yakıp yıkan, milyonlarca lira zarar veren, polisi linç etmeye kalkışanlar teröristtir..
son olarak 17-25 yaş arası insanlar bu devleti eleştirecek kabiliyette değildir.. yaşla gelen bir olgunluk vardır.. 20 yaşındaki adam devlet kursa devlet çok farklı bişey olurdu..
hiç birimiz Fatih değiliz, o çalışan beyni iyi kullanamıyoruz..
Yanlış anlamayın ilk mesajımda tartışmak istemediğimi belirtmiştim. Ancak sizin gibi nezaket ile yazılan yazı pek olmadığı için forumda böyle tartışmalara girmiyorum.
Devlet suça karışmışları eleyecekse il
k önce doğu bölgemizde aleni olarak pkk propakandası yapanları eleyecek. İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Hakkari ve daha bir çok ilimizde yapılan açık terorist eylemlere, Amerikan kuklası o insanların yaptıklarına cezalarını verecek. Resmen devlete baş kaldıranlarla analar ağlamasın yalanıyla açık açık İmralıdaki iti serbest bırakma pazarlığı yapılıyorsa ve gerçek teroristler sınır dışında çıksın dokunmayın diye askeriyeye emir veriliyorsa kimse gezi parkında iyi yapıldı oh diyemez. Tekrar yanlış anlamayın bu düpedüz iki yüzlülüktür.
Belirttiğim gibi evet maddi manevi zarar görenler olmuştur ama bunu gösterilere katılanların çoğunluğu istemedi ve eğer daha önce herhangi bir eyleme katıldıysanız provoke durumlarda toplumun nasıl tepki vereceğini kestiremezsiniz. Ancak Ankara'da polis kurşunuyla ölen gencecik çocuk için türlü yalanlar televizyondan sıralanıyorsa ve katil polis hala serbestse, Eskişehir'de kanunsuzca sivillerce öldürülen genç için arkadaşları polisi suçlamak için öldürmüş diye ahlaksızca bir yalan söylenebiliyorsa ve dah abir çoğu aynı yalanlarla halka empoze ediliyorsa burada durmak gerekir.
Lütfen samimiyetinizle söyleyin 10 senedir pkklı teroristlerce şehirlerin ortasında yapılan hangi eylemde böyle bir polis şiddeti gördünüz.
Son olarak fikirleriniz için teşekkür ediyorum ve şunu sormak istiyorum. Gençlerin o yaşta görüş bildirecek olgunluğu yok demişsiniz. Allah aşkına son 60 yıldır bizi yaşlılar yönetti de ne oldu? Sömürge olduk çıktık.
Gerçekten işlerim var sitelerime yazı girmem grekiyor. Eğer müsait olursam sizin gibi düzeyli arkadaşlarla konudan veya özelden fikir alış verişinde bulunabiliriz.