piyyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın benim dediğime hak veriyorsanız burada burs olayı biter. Yani devleti yönetenler muhalif olana da yanında olana da aynı yakınlıkta durduğu sürece devlet olabilir. Adalet sistemini sağlayamıyorsa adil olamıyorsa zaten burada o devlete insanların güveni biter.

Öğrencilerin eylem yapması aksine olumlu bir şeydir. Demek ki bu adamlar bir şeylerden memnun değil ki bunu protesto edebiliyorlar. Bakın bu 12 Eylül'ün getirdiği apolitik zihniyetten kurtulmalıyız. Eğer bizi yönetenler, ülkemiz, iç - dış politika hakkında tüm halkın konuşması gerekir. Eğer sen ben bunları konuşamıyorsak bizim oy kullanmamızın bir anlamı yok.

17 - 25 yaş arası gençler beyninin en işlevsel olduğu, yaratıcı olduğu dönemde bu ülkeyi değiştirmek ve geliştirmek için konuşmalı, fikirler sunmalı ve uğraşmalıdır.

Sadece bu olaylarda maddi zararlar hakkında söz söyleyenleri haklı bulurum ancak buna zaten gerçekten kavgasız gürültüsüz eylem yapmak için toplananların tamamı -ki bunlar çoğunluktur- karşıdır.
iyi güzel demişsiniz de o çoğunluk olan ve beyninin işlevselliği yüksek kardeşlerimiz 3-5 provokatöre karşı gelemedi.. polis abarttı eylemciler abarttı ölenler oldu.. ölenlerin kanı provokatörlerin yanında susanların da elindedir..

devlet herhangi bir suça karışmışı da elemeyecekse kimi elesin?
ben de devetten memnun değilim belki, benimde eylem yapmaya hakkım var ama yakıp yıkan, milyonlarca lira zarar veren, polisi linç etmeye kalkışanlar teröristtir..

son olarak 17-25 yaş arası insanlar bu devleti eleştirecek kabiliyette değildir.. yaşla gelen bir olgunluk vardır.. 20 yaşındaki adam devlet kursa devlet çok farklı bişey olurdu..

hiç birimiz Fatih değiliz, o çalışan beyni iyi kullanamıyoruz..