TheConqueror adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çatır çutur mühendis olmanın tanımı ; üniversite sınavına çatır çutur çalışırsın, çatır çutur o bölüme girer o bölümden mezun olursun. Bizden çok daha düşük puanla teknik öğretmenlik bölümüne girip dalavere ile mühendis olmak değildir. Umarım BMO sözünün arkasında durup Mühendislik Fak. dışındakileri odaya almamaya devam ederde çatır çutur asıl mühendisler hakkını alır.

Bu yazımı iki arkadaş içinde yazıyorum olay rekabet değil hala anlamıyorsunuz bunu olay zaten sizin böyle düşünmenizi sağlayıp vasıfsız mühendis ordusu yaratmak. 5 liraya çalıştırcağı mühendisi böylece sizler sayesinde 2 liraya çalıştıracak. Sonuçta öğretmenlik maaşından daha fazla alacaksınız. Dolayısıyla piyasayı düşüreceksiniz. Bu düzenin istediği de bu. Tepkimizi sonuna kadar dile getireceğiz bu konuda isterse bir adım atılmasın, mühendislik fak. mezunları tarafından saygı duyulmayacaksınız.
Benim dusuk puan aldigimi nereden biliyorsun ki? Benim 2007 yilinda aldigim puanla en kral muhendislik bolumu e girebilirdim. Makina muhendisligi bolumlerine bakiyorum ozellikle anadoluda cok dusuk.

Bizim elimizde normal muhendislik fakultesi diplo.asi oldugu icim mmo bizi mecbjren kaydeder. Ancak teknoloji fakulfesi mezunlarini almayacmis diye duydum. Teknoloji fakulgesi mezunlari da kendi odalarini kuruyor. Devlet artik projelerde 1 adet normal muhendis 1 adet de teknoloji muhendisi onayi isteyeceginde n mmo nun da elinden birsey gelmz maalesef. Bu durum suan devlet politikasi oldugundan pek birseyin degisecegini dusunmuyorum.