Merhaba arkadaşlar,
Ben de bu limitsiz paketlerdeki kısıtlamalar ile ilgili bir şey soracağım bilen arkadaşlar yanıt verirse sevinirim.
İsim vermeyeceğim büyük bir firmadan limitsiz paket alıyorum. Paket detaylarında sitede şu şekilde bir ibare var;
Tamam CPU kısıtlaması normaldir, olmalı bunu anlarım, ama dosya adedi kısıtlamasının mantıklı bir açıklaması var mı acaba?
Hizmet aldığım firma limitsiz paketlerinde 250000 inode ( dosya adeti ) limiti koymuş.
Şimdi bu 250K dosya limiti, FTP de yer alan dosyalar en fazla 250K adet olabilir mi demek oluyor?
Hadi CPU limitlendirilmesini anlarım, ftp yi mp3, film v.s gibi dosya depolama amaçlı kullanımının yasak olmasını da anlarım bunlar olması gereken kısıtlamalardır.
Ancak dosya sayısını kısıtlamanın (sunucu sahibi gözüyle) mantıklı bir açıklaması var mıdır?
Mesela ben 250K dan fazla dosyayı (dosya depolama olmadan, sadece sitemde kullandığım dosyalar) kullanmamı engellemelerinin amacı nedir?
Cidden kullanım koşullarını okuduğum zaman firmanın sitesinde, bu madde aklımı kurcaladı benim.
Saygılar.