Site adresi: PM
Site için istenen fiyat : 450TL
Sitenin aylık getirisi: 30TL ReklamStore + 80TL Link Satışı
Sitenin açılış tarihi: 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 3'binlerden ilgisizlikten 450'lere düştü
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 / PR4
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Arkadaşlar merhaba,

Domain keyword domaindir. Siteyi geçen sene satın almıştım. Aldığımda 1800 civarı günlük teklili vardı ve bunu 3k'lara kolayca çıkarttım. Fakat elimdeki diğer projeler nedeniyle siteyle ilgilenemedim var 450'lere kadar düştü. Ana kelimesinde 6. sırada fakat kolay bi şekilde tekrar 1. sıraya getirirseniz trafik 3binleri bulup geçecektir. Site aldığım günden bu yana PR4 değerini korudu, hiç düşmedi.

Script hakkında çok bilgim yok, alan arkadaştan siteyi sadece sunucuma aktarıp bıraktım, **************** Video Script kurulu. Lisanslıdır. Dolayısıyla satın alan arkadaşa site konusunda çok destek veremem, domain, dosyalar ve sql'i vereceğim.

Link satışları ile gelir aylık 100TL civarında, trafiği 1800'lerdeyden reklamstore'dan aylık 30-40TL geliri oluyordu. Düzgün reklamlarla çok daha fazlasını kazanabilirsiniz çünkü aktif takipçileri var. Diziyi geç eklediğimde şikayetler bile geliyor

Site içi SEO çalışması yapıldı, sadece ilgi ve ufak ufak backlink çalışmasına ihtiyacı var.

http://www.botsistemi.com/ ile entegrelidir, paket alırsanız sisteme çok kolay şekilde video ekleyebilirsiniz.