ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site güzel ama her gördüğünüz satıcıya güvenmeyin, fiverrde defalarca kazık yedim özellikle konu altındaki yorumları felan iyice inceledikten sonra alışveriş yapın

yanlış aramışsın, yüzlerce çeşidi var: https://www.google.com.tr/search?q=f...rora&gws_rd=cr
hocam ilginize teşekkürler ama, o dediklerinizin alayına baktım. işlevsellik ve kullanım rahatlığı açısından bu site gibisini bulamadım. hatta o scripti yazanlarla bile görüştüm, çokta ciddi para istemişlerdi sanırım. sonra gittim şebek bir şey aldım 50-100$ civarında (hatarlamıyorum şimdi)... bir çok sorunları vardı, destekte olmadılar doğru dürüst ve lenet ettim ve tüm siteyi çöpe attım sonra. ***** olayına gelince, beş para etmez, ve ilk topicte bahsini ettiğimiz yazılımla sittim sene boy ölçüşemez. tabi bunlar şahsi görüşümdür, beni bağlar. işin içine girince açıklarını artısını eksisini komisyonların vs. çok şey öğreniyorsunuz. yinede teşekkürler ilginize.
.

kumru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site güzelmiş ama çok kontrolsüz gibi geldi..

açıkçası ben forums.digitalpoint.com forumunu tercih ediyorum. gerçi orada görülecek bir gerçek var ki, türkiyedeki piyasa gerçekten çok düşük.
düşükmü? güldürmeyin hocam, düşük müşük değil, resmen sıfırın altında.
siz yine iyimser bile konuşmuşsunuz.
.