ben sağlam bir hizmet göremedim. sakat işler bunlar
hocam görmedim diyorsun da tam inceledin mi? bir de ingilizcen olup demo istedin mi? Ben de belirttim saçma sapan paketlerde var dikkatli olun diye. Ama bunu genele yaymadan önce dikkatli incelemekte fayda var.
Paket seo link alma devri kapanalı çok oldu hele ki ingilizce içerikli sitelerde hiç şansınız yok
paket almıyorum elbette bende.

oradan yararlı LİNK satıcılarından alıyorum. Blog backlink kasıp yükselmeyi beklemek saçmalık artık.
Konuyu açtığınız için teşekkür ederim. Sizin faydalı bulduğunuz paket varsa pm ile gönderir misiniz hocam?
site diliniz ve içeriğin hakkında bilgi verirsen ona göre önerebilirim. Her kelin ilacı farklıdır
site güzelmiş ama çok kontrolsüz gibi geldi..
açıkçası ben
forums.digitalpoint.com forumunu tercih ediyorum. gerçi orada görülecek bir gerçek var ki, türkiyedeki piyasa gerçekten çok düşük.
Hocam digitalpoint bir numaralı kaynak zaten. O yüzden tercih sırasında bu önerdiğim site benim için 7. sırada ve 7 site daha var. Onları da paylaşırım.
oralar paki, indi, afgan dolu, r10 dan beter
Hocam her türünden var. Adam amerikalıyım diyor fakat ingilizcesinden belli ediyor kendini. Burada da dikkatli olmanız gerektiğiniz söyledim zaten.
Adam akıllı paket bulmak mümkün fakat. 20 tane satıcıdan 2-3 tane fos çıkabiliyor. Normal sanırım.