ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar

dün akşam saatlerinde seyir halindeyken arkamdan motorsiklet çarptı ve tampon kırıldı bana çarpan çocuğun ehliyeti vs olmadığından ve çok korktuğundan üzüldüm abini falan çağır dedim abisi geldi onda motor ehliyeti varmış onun üstüne kaza tutanağını tuttuk çocuk ceza yemesin diye trafiği çağırmadım kendi aramızda tuttuk şimdi sorum şu bu tutanağı nasıl devreye sokucam ? tamirciye götür onlar açar diyorlar dosyayı fakat bi tampon için arabayı tamirciye bırakmak istemiyorum ki güvenebileceğim muhabbet ettiğim bir tamircimde yok hasar için gelip bakıcak adam ev adresine gelir mi ? yada ben bu tutanağı nasıl devreye sokucam ve neler yapıcam ki sigorta firması eleman gönderip hasarı yazsın ?

Tampondaki Hasarın Resmi
Allah seni inandırsın hocam dün aynı saatlerde bende aynı kazayı yaptım. Ben moptorla arabaya çarptım arkadan hoş suç karşıdakinde idi kasis felan yoktu firden firene başında ee bende frene asılında kaydı motor ve yapıştırdım arkadan.hoş ben biraz yavaş yapıştırdım ama olsun.
Öyle tutanaktır felan gerek yoktu ayrıca benim motor elektrikli olduğu için ehliyet istemiyorlar ama çocuk sanırım ehliyetsizdi panikledi bağırarak çağırarak gitti.

Sizin yaptığınızda çok güzel bir davranış ama keşke göz yummasanız siz degilde bi baskasına daha çarpabilir bu sefer siz önünü açtınız herkesi siz sanacaktır ama öyle değil işte.