ben buna katılmıyorum. en iyi denetçi tüketicidir. özellikle bizim sektör veya bilgisayar sektöründeki bu işi bilmeyen bile birine danışarak alır ne alacaksa. bilinçli kullanıcı için güzel birşey olabilir limitsiz ama bilinçsiz kullanıcı için de aynı zamanda bir kandırma aracı bana göre.
bu limitsiz olayında kimse kusura bakmasın da "redbul kanatlandırır" reklamına atıf yaparak kimse şikayet etmiyor demek mantıksız bence. kaçınız bu içeceği "kanatlandırıyor" diye alıyor? "siteniz bulutlar kadar yüksekte" diye reklam yapsa anlarım ama sınırsız diye somut birşeyi ifade ediyorsa söylediğinizin bir anlamı kalmaz.
sözde bu şikayet edilen çoluk çocuk tayfası veya büyük şirketler sözleşmeye koydukları maddeler ile kurtulabileceğini zannediyor. aha bazıları;
1. sözleşmeye sadece web sitesi ve dosyaları dediği zaman depo olarak kullanamazsın diyor. doldur bütün hesabı binlerce swf ile. web dosyası değil derse de "senin web sunucunda tanımlı mime-type olarak geçen herşey web dosyasıdır" dersin kapak olur.
2. işlemci limiti dediği zaman ise diyelim ki %15 limit vermiş, senin "bu limitin aşılmasını istemiyorum ona göre limitlendirin" deme hakkın var, tabi yedirirsen. artı olarak yukarıdaki örnekte swf, client browser'da çalışır zaten

mesela aç 100 tane mail bir tanesini de catch-all'a ayarla, hepsini birbirine yönlendir ama loop olmasın 3 günde bir de mailleri sil yeniden aç

çok zor bir işlem değil.
4. son zamanlarda düşündükleri ise, adil kota. sen çok alan kaplıyorsun adil kota uyguladım kapattım deme hakları yok, adil kota'da ancak hizmeti kısıtlayabilirler. mesela adil kota gereği hesabını 50gb'a limitledim veya aylık 500 GB trafike limitledim diyebilir ve bunu o sözleşmesinde açıkça yazmalı.
5. inode limiti diyebilirler. hostgator'u örnek gösteren kurumsal firmalar olmuş, onlar bilmem kaç yıldır bunu yapıyormuş. hostgator'un kullanım sözleşmesinde yazan ise, inode limiti sadece backup fonksiyonunu belirler. yanlış hatırlamıyorsam basit paketinde 100 bin inode sonrası için backup'ını almadığını söylüyor, limitsiz demişse gittiği yere kadar kullan diyor.
arkasında sağlam avukatı olan ve tazminat parası yemek isteyenlere araştırmalarını öneririm.