AlhasWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çanakkale nasıl bir yer alışveriş nasıl bilmem ama. İstanbul'da parfümeri tutacak iş. İstanbul'da yaparsanız paranın gözüne tepik atarsınız. Ama 20bin tl ile ancak bir dükkana kiralayabilirsiniz. içine malzeme alamazsınız. yinede orta dereceli bir semtte açabilirsiniz
Çanakkale alışveriş manyağı bir şehir. Önemli olan yer tabiiki. Araştırmalarına göre tutar bakalım kısmet. Sağol görüşün için.

xChernobilx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bildiğim kadarıyla söyliyim 20.000 tl'lik sermaye ile herhangi bir markanın şubesini açamazsınız sanırsam. Parfümeri açıkçası bilmiyorumda gıda sektöründe min. 50.000 tl ile başlıyor franchising olayı. Yinede istediğiniz markanın sitesinde bayilik ile ilgili detaylar vardır.
Hocam araştırdım bu fiyatlara parfümeri açılabiliyor. Adamlar 1 hafta içinde hazır hale getiriyorlar.

evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eğer ana caddede olursa parfüm işi tutar işlek yeri harbi işliyor diğer yerleri ölü gibi ondan merkezden hiç hoşlanmıyorum. çok dengesizlik var. Ama caddede olup vitrln ışıklandırmasını güzel yaparsanız tutar zaten adım başı telefon dükkanı bi tatlıcı bi telefoncu bi dönerci bi telefoncu her önüne gelen telefoncu açmış hele o ata,çay bahçesine inerken dolu bi dahaki geldiğimde sayacağım kaç tane tel dukkanı var.Dediğim gibi işlek caddede olursanız batmazsınızda orasının kirası falan azda değildir siz ne tarafa doğru açmayı düşünüyorsunuz hocam ?
Hocam valla bankalar caddesi yada atatürk Caddesine düşünüyorum ve araştırıyorum. Kısmet tabi evet fiyatlar pahalı kiralarda ama tutarsa gideri olur. Kısmet bakalım.