Kan Benim Damar Benim Videolarını Silin arkadaşlar...Forumda bu konu ile ilgili bir konu açmıştım.Çocuğun üzülmesinde payım oldu sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=ArmVAcB4gwI

Vicdanen rahatsız oldum ve videoyu sildim.Tavsiyem sizinde kanalınızdan bu videoyu silmenizdir.Çocukta pek çok hastalık mevcutmuş yitip gitmesin.Benim aracılığımla bu videoyu kanalına yükleyipte,bu konuda bu mesajımı okuduktan sonra video'yu kanalından kaldırmayan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum.Kolay gelsin..

Edit : bu videonun tanitimini forumda ben yaptım (asıl videonun)...herkes kazansin istedim, facebook ta sayfalar aciliyor kendi sayfanizi kurup youtube a yuklediginiz videolari bu sayfada paylasirsiniz ilerde gibi fikirler verdim. Yine ben kotu oldum..neyse ben buna daynarak actim bu konuyu..vicdanı olan bi insan olarak bu roportaj videosu videolari haric bu cocugun oldugu hic bir videoyu youtube da gormek istemiyorum.sadece benim tarafimdan haberi olupta bu videoyu kaldirmayan arkadaslar, yine söylüyorum yapisirim yakaniza obur tarafta.bu konuda bur emegimn olmadigini soyleyen boşboğaz arkadas, guncel video takibi yapmak bir emektir bence.adsense kategorisinde KAN BENİM DAMAR BENİM basligini görüp kanalina bu videoyuu yukleyen cok adam var merak etme