Niye olmasın. Ben limitli olarak aylık 2 TL'ye reseller aldım ve hala kullanıyorum 1 yıl dolmak üzere. Memnunum. Sırf site barındıracağız diye servet ödemeyi sevmiyorum. Hostgatormuş godaddymiş natroymuş hiç host kullanmadım bu firmalardan. Önümüzdeki 10 yıl içinde de kullanmayı düşünmüyorum. Ben kaliteyi isme yada markaya değişmiyorum. Bu yüzden az ödüyorum.

Pahalı diye kaliteli mi olacak?
Öyle değil ama çoğu kişi tam tersini düşünüyor. "Ucuzmuş alda gününü gör..." Bazı firmalar hosting hizmetini yüksek fiyatlarla satarlar. Hizmetleri de ya sahtecilik üzerine kuruludur yada en iyi ihtimalle sizin "ucuza" aldığınız hizmetle aynıdır. Fark ise aradaki fiyat farkıdır.

100 MB hostinge 50 TL ödemekte var 5 TL ödemekte. Fiyatlarını yükselterek kaliteli intibası bırakanlar ne yazıkki kaliteli değilsiniz. Burada kdv'siz ürün satanlara getirdiğiniz kızgınlıkları vs. bir kenara bırakın. Artık büyük şirketler bile neredeyse bedavaya hosting vermeye başladılar. Çünkü kazanıyorlar. Kazandıkça sermayeleri artıyor siz ise yerinizde saymakla kalıyorsunuz. Onların amaçları daha fazla müşteri toplamak. Böylece daha fazla kazanacaklar.

KDV ise sizi batıran burda kdvsiz ürün alanı da satanı da etkilemiyor çünkü herkes sorumluluğunu üstlenmiştir. KDV hukumetle sizin aranızda. Yasal olarak hakkınızı arayabilirsiniz.

Dediğim gibi aylık 2 liraya aldığım reseller var ve aylık 10 tl'ye aldığımda oldu. 2 TL olanda sorunsuz hizmet 10 TL olanda sitelerim kapandı zor durumlarda kaldım. Bunların canlı örneğini isteyenler pm atabilir. Adreslerini kampanyalarını veririm.

Bu şaşkınlık bence yerinde değil. 16 müşteri neden kaldırmıyor o sunucu ben o sunucunun yarı özelliklerinde 200 site barındırıyordum. Hiç kasmıyordu üstelik. O iş sitelerin hitine durumuna yediği trafiğe harcadığı cpu'a bakar. Benim amacım burada kaliteliyiz fiyatımız yüksek diyenleri baykotlamak. Şunu önemle söylüyorum fiyatları yüksek olup kaliteli hizmet verenlerde var ancak bu hiçbir zaman "her fiyatı yüksek olan yer kalitelidir" anlamına gelemez. Kimse sırf kdv ödüyor veya sunucusunu pahalıya alıyor gibi sebeplerle bu anlama çekmeye çalışmasın.

Limitsiz reseller 5$ olur mu? Olur. Buyrun Alın
Limitsiz reseller 1.5$ olurmu? Olur. Satın alın.

Siz satmasanız satan çıkar. Ki yıllardır da vardı zaten. Şaşırılacak bir durum yok. Yeni bir firma ismini duyurmak için ayrıca bunu yapmaya mecbur şu dönemde. İlla kar yapması gerekmez. Tanınana kadar cebinden de ödemeyi göze alabilir.