EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden benim mesajımı alıntı yapıpta böyle bir içerikte mesaj gönderdiğinizi anlayamadım doğrusu.

6 Aya yakın süredir ovh'den sunucu kiralıyorum, benim ödemelerimi muhasebe elle onaylıyor, bu şekilde düşünmemin nedeni ise, ödeme yaptıktan sonra en erken 10 dakika en geç 3 gün içerisinde ödeme onayı geliyor ardından kuruluma geçiliyor... Sizin dediğiniz gibi otomasyon ödemeleri onaylıyor olsaydı hemen onaylanırdı ödemelerim

Siz ovh bayisi olduğunuz için belki sizin ödemeleriniz sistem tarafından otomatik onaylanıyor olabilir ama benim ödemelerim elle onaylanıyor...

İyi çalışmalar.
Hayır son siz yazdığınız için alıntı sizden yapıldı ve ilk paragrafta size cevap verildi, diğer yazılanlar genel cevap ve herkese bilgi verilmek için yazıldı, bizde 2002 den beri ovh dan sunucu kiralamaktayız fdcservers'dan sonra bu veri merkezine geçmiştik. Siz yanlış anladınız sanırım, ödemelerinizi fransa bankası kredi kartından yaptığınızda zaten bu işlem hızlı oluyor, ama Kanada BHS'de bu durum yok paypal ile direk 20 dk içinde sunucu panele eklenmekte, deneme amaçlı çünkü ordan müşterime sunucu kiraladım Türk paypal hesabımızla.

Ayrıca ovh da bayilik yoktur eskiden platinium müşterileri idik sadece.