Çok uzun zamandır r10.neti Takip eden biri olarak bazı degişiklikler gözüme devamlı çarpıyor, Daha Dogrusu insanlardaki Degişimler..
1-) Önceden Herkes birbirine yardım ederdi ( Şimdi Kimse bildigini paylaşmıyor,Herkes bildiginden para çıkartmaya bakıyor )
2-) 3 Günlük Hitli siteleri birilerine satmaya çalışıyorlar, ( Ben aylarca hiti sabit sitemi dahi sattıgım adam aldıgında hiti düşer mahçup olurum diye satamıyorum )
3-) 20 Dolar Paypala 20 tl teklifde bulunuyorlar
4-) 550 TL ( Tanıtım yazısı,Vb ) Masraf ettigim siteye 300 tl Teklifte bulunuyorlar ( Sitenin hitini saymıyorum )
Aşagı Yukarı her Kategoride bu var,Bu Böyle gidiyor.
1- Yardım için konu açan arkadaşlar için linç girişimi başlatan üyeler var forumda optimizasyon konusunda ne cevherleri harcadı bu zeki insanlar !
2- İttireyim birilerine derdinde olan insanlar yüzünden maalesef bunun ileri versiyonu (bende yeni yaşadım) link sat sonra siteyi sattır.
3- Satmazsınız olur biter böyle şeyler normal arkadaşlar cevap dahi vermeyin o tekliflere.
4- Hiti saymıyorum derken hit yoksa bence doğru teklif veriyorlar sen 550 tlyi belki sosyal link borsasında harcadın ama ben orada ki çalışmalara 1 lira dahi veremyince onu masraf saymam hitinede 300 lira para biçerim.