yazmayım yazmayım dedim ama bugün yurtiçi kargo yaptırı hatadan solayı yazmak zorunda kaldım istanbul pentadan istanbul yenibosna
24 saaat teslim edemeyen ve şubeye gitip kargo ne durumda deyince kargonuz 4 farklı şubede dolaşmış deyince şoke girdim arkadaş sen istanbul içi bile 24 saat teslim edemiyon kargo 4 şube dolaşıyor bu nasıl iş siz burda oyunmu oynuyorsunuz deyince
size ticcet berk yazdırı gibi İnsanız hata olmuştu dediler bende sizin gibi insanın sizin gibi kargonunun biz hata yaptıkmı millet insanız dinlemiyor ama trilyonluk kargo firması hata yapınca insan oluyor nedense
allah bu kargo firmasının belası versin
Benim konuyla alakası yok ama senin konunla alakalı gebzeden istanbul bahçelievlere bir kargo yolladım yurtiçi kargo ile
TAM 28 GÜN DOLAŞMIŞ kargomuz

Sanırım bizim kargo dolaşmayı o kadar çok sevmişki önce avrupa yakasında 5-6 şube gezmiş sonra bununla da yetinmeyip anadolu yakasına geçip beykoza uğramış sonra pendiğe kadar gelmiş az daha gebzeye gelecekti sanırım sonra da tekrar avrupa yakasında bir şubede beklemiş 28 gün sonra kargo ne oldu diye sorunca bahçelievler karakolu yanındaki cadde üstündeki adresi bulamamışlar da vs vs dediler. Madem bulamadını iade edin veya arayın beni veya gönderdiğim firmayı. Sonunda binbir zorlukla kargoyu yerine teslim ettirdim

Sizin ki 5 gün ise yine iyiymiş.