Mythcomeback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilginizi çeken bir bölüm var mı öncelikle ? Yoksa bölümünüzü pekiştirecek bir şey okuyabilirsiniz. http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx Buradan bölümlerin derslerini inceleyin ona göre karar verin. Ha yok bölümünüzü pekiştirecek bir şey de yok adalet ya sosyal hizmet okuyun. Sonra ister dgs ile hukuk ya da sosyal hizmet (4 yıllığa) geçer onu bitirirsiniz isterseniz kpss ile direk atanırsınız
Hocam 4 yıllık geçiş düşünmüyorum direk 2 yıllık bitirmek istiyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI okumanı tavsiye ederim. dgs ile gazetecilik iletişim fakültesi radyo televizyon sinema lisans geçiş var. Bilgisayar bölümü sayesinde sektörde ++ tutunursun.
Dediğim gibi 4 yıllığa geçiş istemiyorum sadece 2 yıllık.

PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o bölümü kazandıysanız zekisinizdir hocam adalet, büro yönetimi, muhasebe bu 3 bölümü bitirip kpss'den 75 neti bulmanız ile 85 puan civarı gelir ve atanırsınız herhangi bir lisans öğrencisi önlisans kpss'den 80neti çok çok rahat yapabilir. diğer bölümler hakkında pek bilgim yok
Teşekkürler hocam ama girmek çok zor olmadı meslek lisesi mezunu olduğumdan ek puan da vardı. Adalet bölümünü düşünebilirim. Adalet bakanlığı her sene çok fazla alım yapıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:28:39 -->-> Daha önceki mesaj 23:26:43 --

Coldcrafting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atatürk Üniversitesine başvuru yapabilirsiniz sınavsız 2.üniversite kapsamında..
Peki hocam harç ücreti Eskişehir Üniversitesi ile aynı mı ?