Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın ama planlamanız bu kadar mükemmelken birde maddi sıkıntınızın olmadığını hesaba katarsak neden film sektörüne yöneldiğinizi bir türlü anlamadım.

Film sektöründe karlar öyle sanıldığı kadar fazla değil.Diğer yanda giderler çok fazla.Türk reklam firmalarının kesintileri de cabası.

Bence farklı sektörlere girseniz bu planlama ile hem daha çok kazanırsınız hem rakekabet anlamında sıkıntı çekmezsiniz.

Konuya dönecek olursak sitenin wordpress olması yada özgün bir yazılım olması hiç farketmiyor.Sonuçta google botu konuya girer tarar.Birde o sayfada description ve keywords meta tagları gördümü ballı ekmek kadayıfı.Yani gidipte sıfırdan tasarım yazılım yazdırmaya gerek yok.

O sitelerin iyi yerde indexlenmesinin sebebi eski sitelerdir.Kaşarlaşmıştırlar.Ana sayfaları zmanla güçlenmiştir.Özgündürler.Benimde 1,5 senelik özgün bir blogum vardı.Hangi konu açsam marez indirme olarak ilk sayfada indexleniyordu.

Yani herşey emek.Ancak tekrar dedim gibi özel yazılımmış, wordpressmiş bunu kafaya takmayın ve yol yakınken film sektöründen uzaklaşın...

iyi çalışmalar
film ve dizi sektörünü seçmemdeki en büyük etken gerçekten ilgi alanıma girmesiydi. Eklediğim neredeyse tüm dizi ve filmleride kendim izlediğim için severek ekliyorum ve günü gününe ekliyorum. Başka bir sektöre ileride tabi ki gireceğim ama maddi sıkıntımın olmadığı maalesef doğru değil = ) elbette sıkıntılar var zaten bu yatırımın sürekliliği olmayacaktır elimden geldiğince yaptım ama tekrarı maalesef olmaz bundan sonra o kadar paranın = )

SHAD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam site içi çalışmalarıda yapmışsınız bundan sonrası anlaşılan google la aranızdaki sıkıntı domain mi kötü acep dicem ama domain kötü olsa ona bile daha fazla hit atar, nedir abi 40 50 hit benim yazı girmediğim bloga geliyor o
Ben anlamadım bu işi = ) sitenin link yapısı domain.com/film/id/film-adi/ şeklindeydi bugün değişiklik yaparak domain.com/id-film-adi-izle.html olarak değiştirdim belki bu da önemli bir etkendir.