Merhaba,
Bu projenin alt yapısı trustlayer.net hosting aittir . Sadece tanıtım üstlenmiş bulunarak yakında açılacak projeyi sizlere ufaktan tanıtmak isterim. Bu projede hiç bir yerim bulunmamaktadır sadece tanıtımını yapmaktayım ancak her türlü yorumlarınızı trustlayer ekibine ileteceğim.

Projeden bahsedelim
Site ip ekleyerek ping yapmaktadır sitenizin ip kapalı olduğu taktirde özel yazılım devreye girerek hem e-mailden hemde cep telefonunuza sms gelerek sizleri uyarmaktadır bu sistem sayesinde tek tek sitelerinizi kontrol etmeyebilirsiniz otomatik olarak 5 dk güncelleşmektedir her 5 dk sitenizi günceller kapalı olduğu taktirde e-mail ve sms gelir.
Proje Görüntüleri

Proje Özellikleri ;
Durdur: Durdur özelliği ile sunucunuzda bilindik bir bakım , güncelleme olduğunda durdurarak e-mail , sms gelmesini engelleyebilirsiniz.
Başlat: Başlat özelliği ile durdurduğunuz ip leri başlatarak kapalı siteleriniz hakkında email, sms bilgi alabilirsiniz.
Log: Bu özellik sayesinde ip lere ait daha önce kapalı kaldığı hakkında bilgiler vermektedir.
Sistem hakkında

Sistem beta sürümde ücretsiz olacaktır ileriki günlerde free paket ve ücretli paketleride olacağını belirterek fiyatların cüzi bir miktar olacağınıda belirtti.
Not : Bu servisi demo amaçlı kullandım @trustlayer arkadaşımıza bana deneme şansı verdiği için teşekkürler.

@trustlayer servisin tasarımı tamamen değişeceğini belirtti.