teşekkürler Gürkan, öncelike sanada geçmiş olsun = ) okudum yazıları ancak çözüm orada da yok sanırım = )
Kardeşim öncelikle Allah kolaylık versin. Ben de aynen senin durumundayım. 2 sene olacak r10 üzerinden özel film dizi scripti aldım. Şu an sitede 2300 film var ve bu filmlerin %95 i kendi uploadım ve film açıklamaları %80 özgün. Bu zaman zarfında backlink alımı, VPS ücreti, download için premium, tanıtım yazıları, film yüklemesi için editör ücreti, seo çalışmaları vs... toplamda 4 bin liraya yakın param gitmiş bu zamana kadar. Elde olan en fazla 2k hit son google güncellemesi ile 500 e düşen hit. Olmadı bir türlü yukarılara çıkamadım. Külliyen zarara girdim. Artık hiç uraşmıyorum. Ne hali varsa görsün, düşünmek bile istemiyorum. Parama mı yansam, verdiğim emeklere mi, geçen zamana mı ? Baktın olmuyor zararın neresinden dönersen kardır. Hemen başka projeye yönel. İsim yapmaya çalışma. Sen isim yapayım her şey güzel olsun, izleyici sitede rahat etsin ben sonra da para kazansam olur diyerek emeklerini heba edene kadar, adamlar mantar gibi gelinhepbirliktefullhdfilmizleyelim.com diye sallamasyon domainler alıp 2 ayda 40k hit yaptım diyorlar. Bunu da nasıl yapıyorlar bir türlü anlamış değilim. Demek ki vermezse Mabud, neylesin Mahmut misali.
Allah cümlemize kolaylık versin birader, okudukça içim kötü oldu senin durum benden daha kötü, bende şuana kadar 750 liraya yakın para harcamışımdır son 1 ayda = ) para önemli değilde giden zaman çok kötü koyuyor adama. Ben bir tane site olsun adma gibi olsun diye üstüne gitmekten başka birşey düşünmüyorum şuanda. Zamanında açtığımız bir yabancı site açıldıktan 4 ay sonra adam olmuştu, bunda da adam olacaksa varsın 4 ay sonra olsun ama sonunda olsun = )