istanbul üniversitesi - tıp fakultesi.
sonunda..
tebrik ediyorum sizi başarılar diliyorum hayatınızda
Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği
tam burslumu?
Teşekkür ederim. Umarım istediğiniz yerde olursunuz. Yine de hukuklar bu kadar düşmüşken henüz kazanmış birinden tavsiye : iyi düşünün. Bunu hukukçu rakip elemek için söylüyor filan demeyin çünkü siz gitmeseniz de biri gidecek üniye yani yok öyle bir şey. İyi düşünün diyorum çünkü 15000 hukuk kontenjanı şu an. Yanılmıyorsam 2 yılda bir 2k kişi hakim savcı oluyor. Yani 30 k da 2k. 28k serbest avukat olacak diyebilirim. Eğer idealist bir insan değilseniz bu konuda ya da çevreniz çok iyi değilse yazmayın derim. Ama para için değil ben gerçekten bi hukukçu olmak istiyorum diyorsanız kesinlikle yazın ancak mezun olduktan sonra kolay olmayacak işimiz bunu da bilin.
Başarılar
hayırlı olsun hocam evet hukuk sıralaması düştü lakin ülkemizde çok çok adli sorun olduğu için hukukçuyada çok çok ihtiyaç var..
hukukçu çaışma alanı çok geniştir hakim - savcı - kaymakam - kurum avukatı - noter avukatı - serbest avukatlık yeterki mücadeleci ol hukukta çok iyi para var tabi dili olana işini bilene.. Büro açarsan girişimci olmazsan olmaz zaten ...
Tıp bile 16 bin küsüre düştü.. iyi yer kazanmak artık değilde bitiripte iyi olan ekmeğini kazanabilcek...