Konuya yorum yapanlara çok teşekkür ediyorum. Ucuza satmak kaliteden ödün vermek değildir, benim anlatmak istediğim noktayı tam anlatamadım galiba, ne kadar ucuza satış yaparsanız karşınızdaki muhattabın kalitesi düşüyor. Sözleşmeler zaten fesh edildi, hizmetler durduruldu, saldırıya izin verilmedi. Ucuza Türkiye'den avrupa standartında hizmet verildiğinde yaşanılan sıkıntıları paylaştım bu doğrultuda yorumlarınızı yapmanız tartışmanın beyin fırtınasına dönüşmesine sebep olur onun dışında benim altyapım zaten güçlü olmasa idi böyle bir hizmet veremezdim. Ortada benlik bir sorun zaten yok, mağdur olan bir müşteri de yok. Benlik zaten bir durum yok. Ben hizmetlerime devam ediyorum hiç bir sıkıntım yok. Sürekli firmalar haksız görülür bir de müşterin yüzünü göstermek istedim.
Bu konuda tecrübesi olanlar zaten konuya gerekli cevapları yazmışlar. Asıl dikkat çekmek istediğim ve söylediğim şey müşteriler her zaman haklı değiller. Saldırı yapıp sonra sunucum neden kapalı diye yakınanlar, mahkemeye vermek isteyenler. Rica ediyorum şu ilk mesajı okumadan cevap yazmayın. Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. 10 gigabit saldırı alıpda, firewall ile durdurup sunucuya zarar vermeden ip lerin anonslarını durdurduk zaten. Ben saldırı aldım sunucular çalışmıyor gibi bir şey yazmıyorum.