turkiyereseller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunları yapsan yada doğru yapabilmiş olsan gelip burada ağlamalı tavırlarla şikayet konusu açmazsın. 2. cisi forum ortamında bunları yazıyorsan bende gelip burada yazarım. Kendine ait özel bir alanın değil...!

Sen benim bilgim olmadığını ne yaptığımı bundan sonra ne yapacağımı nerden biliyorsun ?

Localsistem' de arkadaşın sanırım o da localinde beğenip dursun yaptıklarını.
Dilerim ki başınıza böyle bir durum gelmez de karşınıza geçip gülmem. Ağlamaklık bir konu görebilen varsa lütfen yazsın, biz Türk kullanıcılarının ucuz hizmete layık olmadıklarını bildirmek için böyle bir konu açtık, konunun amacını anlayan anladı zaten saldırıyı alan taraf bizden siz olsaydınız o zaman görürdüm sizi ki bizim sunucularımızdan saldırıyı alan firmalar hatrı sayılır firmalardı ve bu firmalara mahçup duruma düştük çünkü bizde Türk hosting firmasına kardeş gözüyle bakma zihniyeti var. Karşımızdaki kişi düştüğünde bunu avantaja çevirmeyip firmaya destek olma zihniyeti var. Hizmetimize aynı fiyattan zaten devam ediyoruz sizin zorunuza giden bu kadar ucuza nasıl böyle hizmet veriliyor mantığı sanırım.Böyle bir konu açınca da saptırmaya çalıştınız, Localsistem evet arkadaşım, sabaha beraber sunucuları takip ettiğimiz, birbirimize yardım ettiğimiz bir durum olduğunda karşınıza geçip bunu mu yapamadın bundan mı şikayetcisin diye karşına geçmediği yardımcı olmaya çalıştığımız bir arkadaş.Uykusuz kalıp çok sorun çözmüşlüğümüz vardır. Herkes olamaz öyle tıpkı sizin gibi karşınızdakini rakip firma gayesiyle bakıp saçma sapan yorumlar yapmadığı için arkadaşımdır.

Yorum yazma konusunda elbette ki yorum yazabilirsiniz ama her şeyin bir adabı var konuya alelade bir cevap yazarsanız kusura bakmayın karışırım yazıp yazamayacağınız şeylere.