Yalnız ben kızla aynı okuldaydım, hatta aynı sınıftaydım bu şartlar uyuyorsa anlatırım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:41:10 -->-> Daha önceki mesaj 23:39:52 --
Uyuyor hocam şartlar bende aynı dersanede aynı sınıftaydım

fakat bu son görüşüm başka yere gideceğim artık kızı görmem çok zor ama Çorum küçük bir yer.
==================================
Ben: Selam iyi geceler dilerim
O: slm
=================================
yazmıyacam bir şey :d
o da yazmıadı bugünlük yeter. kaçanı kovalarlar o yüzden yeterli sanırım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:02:49 -->-> Daha önceki mesaj 00:28:38 --
İlgiyi kes, eğer sana karşı ufacıkta olsa bir ilgisi var ise o mesaj atacaktır.
İlgiden kastımız ne midir? Mesaj atma, beğenme etme. Hatta yapabiliyosan facebooka çevrimdışı olarak gir. Ne bir şeyi beğen, ne bir şeye yorum yap. Eğer beğenir ya da yorum yaparsan şu sağ üstteki zımbırtıdan herkes görüyor.
Al sana taktik, ben bir kere şöyle tavlamıştım kızı.
Tam tamına 21 gün boyunca, sabah uyandığımda günaydın, gece uyumadan hemen önce iyi geceler dedim. Bazılarını gördü cevaplamadı, 4-5 güne bir görüldü yazıyordu her gün online olduğu halde. Bazılarını da hiç görmedi. 2 tanesine günaydın ya da iyi geceler demişti.
Sonra ne mi oldu? 22. gün yazmadım. 26. gün kendisi yazmaya başladı başına bişey geldi sandımda vs.vs.vs.vs. sonraki olaylar gelişti işte, sevgililik vs. derken şimdi nerde ne yapıyor Allah bilir
Özet: sen bi süre yaz, sonra yazmayı kes. Sonra sana karşı bi ilgisi varsa zaten kendisi yazar, ilgisi yoksa yazmaz. Boşver gitsin.
Ayrıca sakın üzülme fakat; hmm iyiymiş vs.vs. diye kısa kısa cevap veren bi kızla bi ömür geçmez. Sevgili dediğinle sohbet ediceksin, yeri gelicek kahkahalar atıcaksın falan filan. Ama sakın beni yanlış anlama da bu kızla ilerlemez gibi. Baksana cevaplar hep klasik kısa kısa.
Hocam dediğin taktiğe başlamış bulunmaktayım. Selam, iyi geceler xxxx yazdım o da slm dedi dahada bir şey yazmadım . Bu şekilde devam ediyoruz değil mi?
10 gün boyunca böyle yazacağım, ardından tamamen sesimi keseceğim, ne beğeneceğim ne bişi yapıcam bakalım gelecek mi
Bu süre zarfında arada sırada sohbet edeyim mi yoksa sadece dediğiniz gibi iyi akşamlar mı deyim?