Hocam taksit yapmıyorsunuz anlaşılan. Taksit yapacaksanız 6 bankadan POS almanız gerekiyor biliyorsunuz. O zaman PayU'nun 50TL'si birşey yapmıyor.
Diğer taraftan Garanti ne komisyon verdi merak ettim? Taksit yapmayacağınız için sadakat puanı ve loyalty fee ödemeyeceğiniz için (2,18 ek ücret yapar) komisyonlarınız iyidir. PayU'da taksit yapmayacaksanız fiyat 1,5'lardan başlıyor. Bu da bankanın verdiği 40-50 günden daha az güne tekabül ediyor. Daha ucuza geldiği gibi paranızı almak için 50 gün beklemiyorsunuz.
Garanti komisyon alıp-almadığını bilmiyorum ama öğrenince buradan paylaşırım. Ancak tahminimce 40-50 gün sonra ödeme yaptığı için komisyon almaması gerekiyor. Çünkü TEB ile görüşmemde oda 45 gün sonra parayı veriyoruz ve komisyon almıyoruz demişti ancak sanal posu pahalıydı. Bu arada en uygun sanal pos garantinin, bir çok bankanın sanal posu için birebir şubeye giderek veya telefon ile araştırma yaptım Türkiye finans bile daha pahalı çıktı. (aylık 15 + belli bir limiti geçemezsen 20 tl ceza)
Eğer ürün yelpazenin çok ve satışını yaptığınız ürünlerin fiyatları yüksek ise (taksit yaptırmayı gerektiriyorsa) payu daha mantıklı.