16 yaşındasın herşeye atılıyorsun

.
- Hosting Firması olamazsın, açabilirsin
- YS belgesi hosting firmaları için tabiki önemli ancak; Vergi daire numarasıda bir o kadar önemli hatta sabit telefon ve web sitenin mükemmel olması tabiki.
- Eğer ofis açmazsan home office yaparsın ancak müşterilerini mağdur etmemen gerekli ve tek başına yapman gerçekten zor.
- Şunu da unutma; ilk ay çok müşteri gelecek, 6 ayda ben parayı kaldırırım dersen yalan söylersin hiç öyle olmuyor.
- Vergi levhası için 150-200 yeterlidir, birde her ay ödemesi mevcut.
- Müşterilerine özel NS ler vereceksin ki kaliten artsın örn: lin1.hostingismin.com lin2.hostingismin.com... Bunu yapabilmen için; Resel, VPS, VDS veya sunucuya ve ip adreslere ihtiyacın olacak.
- Domain kayıdını kendi hosting firmandan yaparsan daha ön planda tutulursun, yapmazsan sıradan hostçular gibi durursun
- (bunlar benim fikirlerim)
Alıntı
Şunu da unutma; ilk ay çok müşteri gelecek, 6 ayda ben parayı kaldırırım dersen yalan söylersin hiç öyle olmuyor.
buraya koptum

ya işte ortalama ne kadar maliyeti var ve ben şu an firma açabilir miyim yoksa abimin üstüne falan mı yapmam gerekir ? homeoffice bana daha uygun çevremden birkaç kişi bulabilirim belki bu iş için..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:21:33 -->-> Daha önceki mesaj 15:20:38 --
host satışımı resellerim üzerinden yapamaz mıyım mesela ?