gangan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ortalık zaten tostçu dolu, boşverin bence makale yazmaya devam hosting işi yerine başka bir yatırım yapın derim
hacı makale işi gelmiyo ya piyasa durgun bu günler ya yatırım olarak reseller aldım geçen gün, bir site açma isteği var bu aralar oyun x5 adında bir site açtım oyunx5.com diye şimdi diyorum bu x5 olayını açtığım her sitede kullanayım ve adım duyulsun yani host sitesi açacaksan hostx5, teknoloji haber sitesi için technox5 gibi x5 kuruluşu olmak istiyorum yani

Coşkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-4 sene bir firmanın yanında çalış işi öğren para biriktir daha sonra bu işe girmek istersen girebilirsin şuanda hem sorumluluk olarak hemde bilgi açısından hazır değilsindir.
evet olabilir yani uygun ve güvenli bir yer bulursam onlar da kabul ederlerse işi öğrenmek ve tecrübe adına yanlarında çalışabilirim ama oturduğum bölgede (silivri) hiç bu tarz firmalar yok freelance kabul ederler mi ?

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 yaşında ne sütü içiyorsun kardeşim benim

Bulunduğun durumu anlıyorum ama bu iş öyle ofis açayım vergimi vereyimle yürüyecek bir iş değil bilgi ve tecrübenin yanında başka şeyler de gerektirir.

16 yaşındaki bilgi ve tecrübenin de piyasa da tutunacağını sanmıyorum.

Üzgünüm ama öncelikle öğrenim hayatına devam etmelisin ve bu yapacağım dediğin iş kurma olayını ileride hedef alarak gerçekleştirmelisin bu geçen sürede öğrenim görerek ufkunu bakış açını daha da geliştiğini görecek maliyet hesaplama vb konulara daha hakim olabilir ve yapacağın işle ilgili bilgi birikimi oluşturabilirsin ama yine tecrübeyi kazanamayabilirsin. Tecrübe ilk kez karşılaşılan sorunlara aşılarak elde edilen kişinin üstüne basamak gibi birşeyler katmasıdır.

Yazdıklarım sana kırıcı gelmiş olabilir belki ama bu iş çocuk oyuncağı değil He diyeceksin piyasada bir çok kişi kuruluş var benim yaşımda olanda vardır ama onlarda yukarıda söylediğim gibi kendi havuzunda boğulanlar.
illa ki çocuk oyuncağı değil ama ne bileyim merakım var işte