Kendinize güvenin, birgün düşünürsünüz "askerlik iyi meslek" birkaç gün geçer geçmez "ula okumak daha güzel". Şundan eminimki burada söyleyeceklerimi uygulamayacaksınız.
Kandırmayalım birbirimizi bu konuyuda kendinize kızdığınız bir anda açtınız bunuda biliyorum.
Önce kendine güvenmeye başla, kendine güvenin düştüğü anda kararsızlık başlar.Maddi bir sıkıntında var bence tam bilemem ama doğrumuyum? ona göre tavsiye vereyim..
Aslında hedeflediğim maddi durumu bir türlü tutturamıyorum.Ayrıca ne bölüm okumalıyım dediğimde çevre baskısı yüzünden ne istediğimi bilmiyorum.
Yani aslında kararsız kaldığım şu.Bir sene daha hazırlanıp bir mühendislik mi okumalıyım yoksa bu bölümü mü ?
Buradaki kararları ciddiye alıyorum hatta pazartesi psikolog ile görüşmeyi bile düşünüyorum.
aynen bendede son 2 senede mükemmel derecede kararsızlık oldu. Çok küçük şeylere bile kafamı takıyorum. Örneğin geçen gün mediamarktan 32gblik flash bellek aldım. Almadan önce 20 tane ürünle karşılaştırdım 1 hafta kararsız kaldım. Sonra gidip en başta istediğimi aldım.
Bendede var bir yere gideceğim zaman çok uzun süre düşündüğüm oluyor
Geçen gün ofiste bir kaç arkadaşla muhabbet ediyordum.Aralarında çocuk doktoru olan kararsız biri olup olmadığımı sordu.Bende kararlı biri olup olmadığımı bile düşünürken kararsız kalıyorum dedim

bastık kahkahayı.
Kararsızlık cok ciddi derecede var.Ama pek kafaya takmıyorum..
Geleceğimle ilgili kararlarda bu kararsızlığı yaşamam ciddi derecede problem.