SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya tabi tabi yararlanayım veya yaralanmayım ? seni ilgilendiriyor mu

1 seneye yakındır hiç kapanmayan sunucumuz var beyefendi ? neresi yanlış bilgilendirme söylermisiniz sorsun veya sormasın ?

beni alakadar edermi? çok merak ediyorum o aciklarindan sanki ovh haberi yokmu ?

işin gücün millete laf sokmak sakın bana bulaşma herkes neyin ne oldurunu çok iyi biliyor

şu mübarek günde ve saat sabahın 5 de millet nasıl laf sokayım derdindesin çok merak ediyorum şu r10 kaç kişi cidden soruyorum kaç kişi nin windows lisanslı kullanıyor ?

bana söylermisin?

25 30 euro aylık ovh bayılmak isteyen varsa buyursun bagılsın beni alakadar etmez ben trial kurar veririm crack isteyen yapar o kadar

hadi iyi ramazanlar
Beni bir sey ilgilendirmiyor, ne yaparsaniz yapin. Benim mesajima alinti yaparak yazmissiniz ve altina "Daha fazla IP alabildim" yazmissiniz. Ayni mesaji goren, daha fazla IP'yi normal yollar ile aldiginizi ve alinabilecegini dusunur. Asagida tekrar okuyup, tekrar dusunmenizi oneririm. Sonradan normal yollar ile almadiginizi belirtmissiniz, benim mesajima da alinti yaptiginiz icin gayet acik bir sekilde dusuncemi belirttim.

i5 bugün teslim aldık

bir müşterimize 8 ip atatık teslim ettik bilginize
1 yildir kapanmayan sunucunuzun omrunu 6'ya katliyacak gecmisimiz var ancak bu konunun, bu diyalog icerisindeki yerini anlamak mumkun degil. Yukarida da yanlis bilgilendirmeyi acikladim.

Isim gucum millete laf sokmak degil, isim gucum; surekli atip-tutan insanlara laf sokmak. Bu konuda da size kendimi izah etmek zorunda degilim. Acik bir platformda, yanlis bilgilendirme yonune giden ya da en azindan bilgim oldugu konularda insanlari yanlis yonlendirebilecek kisileri ve bilgileri dulzeltmeye calismak da gayet dogal bir yaklasimdir.

OVH'in o aciklardan haberi olsa sizin gibilerin oyuncagi yapmaz, hic merak etmeyin.

Kac kisinin lisanssiz/lisansli Windows kullanip ya da kullanmadigi ayri bir olay, bir servis saglayicisinin, acik bir platformda ve gururla "Ben Windows'u crackli kullaniyorum" demesi apayri bir olay. Becerebilirseniz; bu iki soylem arasindaki farki tekrar gozden gecirip, idrak etmeye calisin.

Ne kadar para "bayilmasi" gerektigi de beni ilgilendirmiyor. OVH haricinde volume licensing cozumleri de mevcut, sadece bilginiz olmayabilir diye soyluyorum.

onu bana değil çok bilgili zamanında millete 50 euro sunucuyu 200 euro satan

Maximo sorcan
Bahsettiginiz ornegin oraninda bir kar marji ile asla sunucu satmadik. Hos satsaydik da, kimseye zorla bir sey satmadik. Su anda amme hizmeti ile servis sagliyorsunuz dolayisiyla bizim sagladigimiz sunucularin fiyatlarindan once kendi ticari basarisizliginizi sorgulamaniz cok daha mantikli olacaktir.

SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size de ihbar etmek kalmış, sayın fransa sevdalısı
Luzumsuz. Ancak sizin yapabileceginiz nitelikteki seyleri baskalarinin uzerine yikmaya calismaktan vazgecmenizi oneririm.

yok ona sevdalı demiyelim aşkı diyelim adam elinden gelse türkiye komle ihbar etcek fransa başbakanına
Daha da luzumsuz.

-----------------------

Her zaman oldugu gibi, yazdiginiz mesajlara cevap hakki dogdugu icin cevap niteligindeki mesajlarimi yazdim. Ancak bu mesajimdan sonra beni hedef gosteren mesajlariniz icin cevap hakkimi kullanmayacagimi belirtmek isterim. Dilediginiz gibi yazip-cizebilirsiniz, buyrun sahne sizin.

Sevgiyle,
Murat Aybars