100 kişinin yüklediği video'yu yükleyip yine'de para kazanılır. Basma kalıp şeylere fazla takılmayın.
Ör: Maç videoları 888 kişi yüklüyor
Ör: NBA videoları 888 kişi yine
3-5 herkes para kazanıyor sonuçta.
Özgün video yap diyene kadar somut fikir verseydin keşke.

Kimsenin bilmediği birşey değil özgün video. Ne yapsın adamlar onu söylemek lazım
Hiç birşey bilmiyorsanız şayet;
100 tane aynı sektörden video'yu yükleyin bir kanala
(komedi, araba kazası, pet, shark, fail, boing crash vs.. vs...) tellif hakkı olmamasına dikkat edersiniz sanırım
Bu 100 video'yu Youtube editör ile 3'er 3'er birleştirin bir video yapın. (kısaltabilirsiniz isterseniz kimilerini)
Ne kaldı elimizde? 33 tane birleştirilmiş video
Bu 33 video'yu 3 tane farklı kanalda yayınlayın farklı ekran görüntüleri ile
Alın size ilk bakışta 100tane farklı video (aslında özgün filan diye yemez bunları youtube) Userı kandırmak için kullanabilirsiniz.
Zahmet olmazsa biraz albenisi olan Title ve açıklama girin.Biraz'da spam yapın.
Sektöre göre 3-5 izlenir. Emin olun

ben aylardır bunu yapıyorum. tellif alan, 3. telifden banlanan vs.. vs.. oluyor tabikide ama bu yöntemlerde bu herzaman olan şeyler.
Çakma işler yapmayı seviyoruz.
Ben mesela usatoday liveleak video alıyorum ama direkt yayınlamıyorum camtasia ile güzelce kesiyom biçiyom yayınlıyorum
Özgün video için yaz buraya nasıl yapılır diye milletde yararlansın
Kesip biçinde sadece kendini kandırıyorsun

izleyici zaten onu tam halini izlemişi oluyor. Senden özellikle özetini istiyorsa ayrı tabi
Kendiniz kandırmayın boşuna

kesip biçiyorum diye. Sanıyormusun bunu yapan bir tek türkler. Siz alışmışsınız sadece sürekli birilerine çamur atmaya.
Padişah temalı dizili filmler ise o yapımcının aklına Spartacus, Tudors, Game of thrones, Rome, Camelot vs.. vs... gibi dizilerden aklına geliyor.
biraz düşünün, biraz zaman ayırın, biraz farklı persfektifen bakmaya çalışırsak çakma yaratıcı ve $$ getiren fikirler aklınıza gelir