setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buna yabancılar olabilirlik hesabı diyorlar..yani bir domainin iş yapma durumu..bunun için ilk sıraki sitelere bakıp gerçekten bu niche bir domainmidir..önemli olanda budur..ve evet exact olarak en azından "10k" olmalı..site içindeki detaylarla farklı kelimeleri hedeflemeli..

kısaca ana kelime + alt kelimeler ve iyi bir içerik çok kazandırır ve her zaman iyi olur..
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum. Bu aynı şeye benziyor. Bir sandala biniyorsunuz ve A limanına gitmek istiyorsunuz. Fakat sandala esen rüzgar sizi başka adalara sürüklüyor. Bu defalarca başıma geldi benim. Anahtar kelimem Araba Oyunları misal ama bakıyorum ki yarış oyunlarında sitem daha iyi tepkiler veriyor, daha çok hit sağlıyor. Bende buna yöneliyorum otomatikman.

Bu işlerde ben artık içerik çalışmasına güveniyorum. Siz ne sitesi açarsanız açın ilk olarak düşünceğiniz şey içerik planlaması olsun arkadaşlar. Ondan sonra ise b.kunu çıkarmadan da backlinkler alabilirsiniz. İçeriği kral olan bir siteden ne arama motorları vazgeçer, nede ziyaretçiler. Kısaca planlama şart abi.