ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kyk başvuruları p.tesi başlıyor ben hem devlet hemde özel yurtlara nasıl başvuru yapabilirim ve bu özel yurtların fiyatları az çok ne kadar bi bilginiz var mı?

Son olarak burs almak için nereye başvuru yapmam gerek? Ayrıca bu kredilerin türleri var öğrenim kredisi başbakanlık bursu vs bunların hangisi daha avantajlı?

Şimdiden yanıtlayan arkadaş-lara çok teşekkür ederim.
Hangi il için soruyorsun yurtları mesela ben geçen yıl ıspartayı yazcaktım araştırmıştım özel yurt 500 liraydı devlet yurdu 60'mı neydi birde yüksek ücretli yurt var bunu öneririm sana 4'er kişilik oda felan 125'mi neydi yani sen bursta yaz yüksek ücretli yurt cıkarsa gidersin ...

Öğrenim kredisi : Maddi durumu normal ve iyi olan öğrencilere verilen Geri Faizle Beraber Ödetilen kredi türüdür. Bu yıl 280 olarak aldık yeni yılda 300 olarak alcaz . Siz 1.Aydan itibaren almaya başlayacaksınız ..

Başbakanlık Bursu : Maddi durumu kötü anne babası ayrı ve ebeveynlerinden birisini kaybetmiş cocuklara cıkıyor genelde . Ama üniversitede not ortalaması 2.00'ın altına düşünce burs kesiliyor diye biliyorum.

Ha birde haftaya kayıtlar başlarken seçiceksiniz burs kredi yurt isteğinizi hepsi tek sayfada olcak işaretleyip seçeceksiniz.İsterseniz hem kredi hem burs seçeneğini işaretlrsiniz burs olmazsa katkı kredisi mutlaka cıkacaktır ...

Sorusu olan varsa sorsun yardımcı olmaya calısırım ...