Son 3-4 yıldır inanılmaz derecede kararsızım. Birgün desteklediğim fikir diğer gün değişiyor.
Çok somut bir örnek olarak tekstil mühendisliğini bıraktım tıbbi görüntüleme kazandım fakat sınavlara girerken ve tercih sırasındaki heyecanımı kaybetmiş durumdayım.Ne yapmak istediğimi bende artık bilmiyorum.Çok ufak ayrıntılara takılıyorum.
Mesela birşeye karar veriyorum daha sonra bunun ayrıntılarında boğulup karar değiştiriyorum...
Benim gibi bu durumda olan var mı, ne yapmam gerekiyor? Kararsızlıktan kastım hiç karar verememekten ziyade her gün kararımın değişmesi.Belki çözümü burada bulurum.
Kendinize güvenin, birgün düşünürsünüz "askerlik iyi meslek" birkaç gün geçer geçmez "ula okumak daha güzel". Şundan eminimki burada söyleyeceklerimi uygulamayacaksınız.
Kandırmayalım birbirimizi bu konuyuda kendinize kızdığınız bir anda açtınız bunuda biliyorum.
Önce kendine güvenmeye başla, kendine güvenin düştüğü anda kararsızlık başlar.Maddi bir sıkıntında var bence tam bilemem ama doğrumuyum? ona göre tavsiye vereyim..