netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben: Selam , naber?
O: Slm, iyi sn?
Ben: Bende iyiym sağol
O: İyi bakalım
(5 dakika bekledi ve ardından çıktı)
5 dakika sonra ben şöyle yazdım: ne yapıyosun, günlerin nası geçiyo

henüz görmedi. Bakalım eger kısa kestirme cevap verirse boşver, ama uzun cevap verirse iyi.
Hocam işte o 5 dakikayı niye bekliyorsunuz? Konuşurken ne yazayım diye düşünmeyeceksiniz yani doğaçlama yapın biraz.Normal bir giriş olmuş ama şöyle gerçekleşebilirdi,

Slm,iyi sn? kısmından sonra Bende iyiyim sağol diyip bırakmamalıydınız.

Bende iyiyim sağol, ne yapıyorsun günün nasıl geçti? tarzında muhabbete girseydiniz daha iyi olurdu, neyse sıkıntı yok devam edin hocam.En son yazdığınız mesaja muhtemelen, hep aynı tarzı bir cevap verebilir eğer öyle bir şey derse arada eğlenceli şeyler yapmak gerekir istersen beraber bir yerlere gidebiliriz diyebilirsiniz ( tabi bunu demek için az çok geçmişiniz olması gerekir, çok tuhaf kaçmasın yani daha yeni yeni konuşuyorsanız hemen davet etmeyin )

Ortak nokta bulmaya çalışın, müzik zevkleri, film türleri, hobiler vs. konuşun hocam ama dediğim gibi çok bekleme yapmayın ilk etapta, biraz doğaçlama yapın ve mutlaka fazla KASMAYIN. Yani gerekirse biraz saçmalayın, eğlenceli bir konuşma olsun çok ciddi giderse kız sıkılıp konuşmayı bırakır, şuan için değil genel olarak bunlara dikkat etmelisiniz. Arada smiley vs. kullanabilirsiniz : ) veya : D yüz ifadeleri vs.

Baktınız olmuyor, boşverin. Dışarıda milyonlarca kız var, elbette ki size uygun birisini bulursunuz hiç moralinizi bozmayın, yeni insanlarla tanışın ve en önemlisi "burada niye hata yaptım keşke şöyle demeseydim" vs. diyeceğinize bunların hepsini tecrübe olarak görün ve hayatınıza devam edin.

--

Bu arada güncellediğiniz mesajıda okudum, kız pek isteksiz gibi değil gibi konuşmaya devam edin, bu arada boş boş oturuyoruz falan hiç olmamış bir şey yapmasanızda öyle söylemeyin yani ne bileyim mesela arkadaşlarla maç yapıyoruz, pes oynuyoruz vs. daha iyi olabilirdi orda.