Arkadaşlar kyk ya başvurdum diyelim, yurt ve burs. Ne zaman belli olacak. Eylül'ün ilk haftası kayıtlar var hemen yurtta kalmaya başlayabiliyor muyum?
Sadece yurt Ağustos 'un sonunda belli oluyor genelde.Yurt erken belli oluyor fakat burs geç belli oluyor.Zaten burs çıksa bile veya öğrenim kredisi Ocak'ta almaya başlıyorsunuz.
Hem geri ödemeli hemde normal burs başvurusu yapabiliyormuyuz ? İki bursu almak için değil de biri olmaz ise birisi olsun diye ?
Evet böyle bir seçenek var başvurabiliyorsunuz.
Arkadaşlar bu sene başlayacağım yurda. Başvurular ne zaman acaba? Ve ne zaman sonuçlanır? Ona göre özel yurtta bakacağım?
29 Temmuz da başlar, yurtlar Ağustos sonuna doğru açıklanır.Burslar daha geç sürede açıklanacaktır ve Ocak'ta ödeme yaparlar.
Daha önce öğrenim kredisi aldım. Yeni üniversite vs. başbakanlık mutlaka almam lazım şartları sağlıyorum. Kurumdan öğrenim alanlar daha sonraki üniversitelerde kural olarak hiç bir şey alamıyor mu?
Benim mutlaka almam lazım dilekçe yollasam bir şey ifade eder mi?
Burs almanız imkansız diye biliyorum.Fakat öğrenim kredisi için sanşınızı deneyin.Başvurular başlamadan önce gidip konuşun bizzat imkanınız varsa yoksa mail yoluyla standart mesajlar gelebilir.
Genel: Arkadaşlar Yurt sonuçları Eylül ayına girmeden açıklanıyor fakat burs veya öğrenim kredisi geç açıklanacak ve Ocak'ta almaya başlayacaksınız.Bunu unutmayın.Burs ve öğrenim kredisi için izlenecek yollar sırasıyla zaten başvuru sonuçları açıklandığında orada yazacaktır.