Sayfa to nasıl o kadar yüksek ? Alexa neden o kadar yüksek ?
Sayfa to sektörel bazlı bir site olduğundan dolayı öyle yüksek oluyor hocam temada adsense bayağı bir ön planda birde
700-800$ eder lakin veren olurmu bilemem domain ismide önemli faktör çünkü.Birde kaç aydır bu rakamı kazanıyor bunlarda önemli.
teşekkür ederim hocam bu rakamı 4-5 aydır kazanıyor şuandada 140 dolar falan kazanmış durumda
ederi içerik kadar domainde önemli
domainm keyword hocam bir markanın .org uzantılı domaini
hocam siteyi çok merak ettim temayı da. benimde günlük 2000 gösterim aylık 45-50 bin gösterim alıyor ama tık yok nedendir acaba tema? please
siz site adresinizi iletirseniz bi bakarım hocam sektörde önemli siteniz ne üzerine
+1000 TL diye düşünüyorum.
teşekkür ederim.
2000

eder
bende şuanda 2000- 2500 arası düşünüyorum açıkçası
alıcısına ve ne zamandır bu kzanc var ona baglı olarak değeri değişir. 5 saat önce 2 dekorasyon sitesi sattım 1 ri 1 haftalık kazancı 3 dolar olmaya basladı 600 verdim diyeri 1 haftalık kazanç olmaya başladı onuda 200 verdim Tl bazında ikiside
hocam 4-5 aydır bu kazançlarda ama açtığımdan beri kazanıyorum çok şükür
Düzenli bir şekilde bu parayı kazandırıyorsa 2000+ üzeri derim ben. Adamlar ayda 90$ gelirli siteyi 1000 TL'den satıyorlar.
bende 2000 üzeri bir rakam düşünüyorum bayramdan sonra kız isteme gibi durumlarım olucakta sıkışırsam satabilirim o yüzden bir piyasa araştırması yapıyım dedim. Herkese teşekkür ediyorum yorumları için
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:11:43 -->-> Daha önceki mesaj 23:10:34 --
1000 lira eder bence ancak bu parayı şu dönemde veren çıkmaz.
ne domain ne site satışı şuan canlı değil
ikiside çok durgun
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için şuanlık satma gibi bir düşüncem yok ama olurda niyet edersem bir fiyat fikri oluşsun kafamda
Cepten istatistikleri göremedim. Fakat geliri düzenli ise bin dolardan gider düşüncesindeyim.
teşekkür ederim hocam