Neyin tartışmasını yapıyoruz, buna da kafam basmıyor ya benim...
Osmanlı da bizimdi, Cumhuriyet devri de bizim...
Osmanlı Devleti başına gelmiş tüm padişahlar da bizlerin atasıydı, Cumhuriyet'i kuranlar da...
Bu ülke hepimizin arkadaşlar. Bizlerin. Biz ayrılırsak, "Sen onlardansın, biz bunlardanız!" dersen nerde kaldı birlik nerde kaldı Atalara laik olmak?

Bazen o kadar çok düşünüyorum ki, bir kesim niye bu kadar Osmanlıyı sevmezken, öbür kesim niye Atatürk'ü sevmez, Atatürk düşmanı kesilir? Gerçekten çok düşünüyorum... Yapmayın dostlar, gerçekten yapmayın. Türkiye sınırları dışında herkesin, her ülkenin, her ırkın istediği bir şey varsa o da hem Müslümanlığın bozulması, iç savaşın olması hem de Türklerin kendi aralarında bölünmesi ve yine iç savaş çıkmasıdır. Buna izin vermeyin.

Güzel ülkemizde, güzel insanlarımızla yaşamıyor muyuz? Kim şikayetçi yolda ki çöpcünün yaptığı temizlikten? Ya da direkt olarak çöpçüden? Kim şikayetçi İETT veya Özel Halk Otobüsü şoförlerinden? Kim memnun değil girdiğiniz büfe sahibinden? Kim sevmiyor her sabah önünden geçtiğiniz simitçiden? Kim ya siz mi? Gerçekten düşünün arkadaşlar. Bölmeyin şu ülkeyi; Bölmeyin vatanı.